Zandbakranden

Een zandbak is een onmisbaar speelobject voor elk kind. Het biedt talloze uren speelplezier en stimuleert de creativiteit en verbeelding van kinderen. Onze zandbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Wij bieden zandbakranden in verschillende maten en vormen, zodat u altijd de perfecte zandbak kunt vinden.

Lees meer

Spelen in de zandbak

Wie heeft er als kind niet in een zandbak gespeeld? Zandkastelen bouwen, zandtaartjes bakken of figuren en letters tekenen in het zand, een zandbak is populair bij alle kinderen. Spelen in de zandbak stimuleert de creativiteit en de verbeelding van kinderen en biedt talloze uren speelplezier. Spelen in een zandbak is dus niet alleen leuk, het is ook goed voor de ontwikkeling van kinderen.

Bovendien is een zandbak een geweldige manier om kinderen te laten spelen en ontspannen in de buitenlucht. In een tijd waarin veel kinderen te veel tijd achter een scherm doorbrengen, is het belangrijk om ze te stimuleren om naar buiten te gaan en te spelen. Een zandbak is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van de natuur en buiten te spelen.

Houten zandbakranden

Al onze zandbakranden zijn gemaakt van hout. Hierdoor zijn de zandbakranden duurzaam en passen ze perfect in elke omgeving, of het nu een schoolplein is of een speeltuin in het bos. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Als de zandbakrand groot genoeg is (bijvoorbeeld 5 x 5 m), kan een betonnen tegelvlak aan de binnenkant van de zandbak aangebracht worden, zodat het spel met zand zich vooral binnen ín de zandbak concentreert.

Zandbakranden van Robuust Robinia

De zandbakranden van Robuust Robinia bestaan uit stammen van robiniahout die in een enkele of een dubbele laag gelegd kunnen worden. De stammen kunnen in de door u gewenste afmetingen gezaagd worden, zodat de zandbakrand altijd de perfecte maat heeft voor uw buitenruimte. Het robiniahout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen in Europa en heeft duurzaamheidsklasse 1.

Organische zandbakranden

Naast de standaard vierkante zandbakranden is het ook mogelijk om een zandbak in een mooie organische vorm te plaatsen. Met een zandbakrand van staande palissaden kan een vorm gecreëerd worden die helemaal naar uw wensen is. Het slangennest is een van onze meest bijzondere zandbakranden. De lange houten slang met zijn mooie gele ogen geeft de zandbak een extra spelelement, waardoor de fantasie van de kinderen nog meer geprikkeld wordt.