Waterspeeltoestellen en waterpompen

Het element water heeft een grote aantrekkingskracht voor kinderen. Vanaf zeer jonge leeftijd zijn kinderen erdoor gefascineerd. Door te verkennen, ontdekken, onderzoeken, bedenken en genieten geeft spelen met water en zand het kind rust en zelfvertrouwen. Spelen met water en zand is belangrijk voor de sociaal-emotionele en de zintuigelijke ontwikkeling. Ook oefent het kind zowel de fijne als de grove motoriek.

Goede Speelprojecten is leverancier van een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige waterspeeltoestellen in robuust robiniahout en roestvrij staal, of een combinatie van beide. De watergoten en kliedertafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Diverse attributen zoals een waterrad, waterwip, watertrechter, kiepemmer, waterschep en de archimedesspiraal maken een waterspeeltoestel nog interessanter. Naast de standaard waterspeeltoestellen ontwerpen wij graag een waterspeeltoestel op maat voor u. Daarvoor kan gebruik gemaakt worden van de diverse waterspel elementen, maar ook staan wij open voor uw eigen ideeën en ontwerpen op dit gebied. Zo is bijvoorbeeld de Waterspeelstraat Maxipark ontstaan.

Innovatieve waterpompen

Voor de watertoevoer kun je gebruik maken van waterpompen en watertappunten. Er zijn pompen voor leidingwater en bronwater. De watertappunten zijn voor aansluiting op het waterleidingnet. Nieuw zijn de watertappunten en pompen van het Splash systeem. Deze werken met een mangeetventiel in plaats van het gebruikelijke ventielsysteem. De Splash watertappunten worden via een touch sensor (een simpele aanraking) bediend. De bediening met de touch-sensor is gebruiksvriendelijker dan die met een drukknop, ook voor mensen met een fysieke beperking.