Torencombinaties

Goede Speelprojecten heeft een zeer uitgebreid assortiment van TÜV gecertificeerde speeltorens in hout en staal. Van compacte glijbaantorens voor kleinere kinderen tot uitgebreide klimtorens en speelconstructies voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden.

Lees meer

Technische informatie over de Robuust toestellen

Speelstructuren van de Robuust productlijn zijn veelzijdige klimcombinaties, doorgaans vervaardigd in de modulaire Varioset bouwwijze. Deze productiemethode waarborgt een stabiele en gelijkblijvende technisch verfijnde afwerking. In dit systeem kan eindeloos gevarieerd worden. Voor elk speeltoestel heeft u de keuze uit de constructieve staanders van robiniahout of staal.

De stalen staanders zijn standaard van thermisch verzinkt staal. Optioneel kunnen ze gepoedercoat worden. Alternatief bieden wij de staanders aan van roestvrij staal. De Varioset bouwwijze garandeert een gelijkblijvende constructiemethode, hoge duurzaamheid en daarmee gepaard gaand eenvoudig onderhoud en geringe onderhoudskosten. De kopse kanten van de houten staanders en liggers worden voorzien van kruislings aangebrachte houtdraadbouten. De boorgaten worden voorzien van deuvels. Bij de robiniahouten toestellen zijn ook de platformen van robinia, maar liefst 4 cm dik.

Standaard zijn de houten elementen onbehandeld; optioneel voorzien van een lazuurlaag (soort ademende beits).