Maritieme avonturen - van speelschip tot trekvlot

Zeerovers en piraten vertellen hun verhalen. Een wereld op zee en onder water. Een wereld vol verborgen schatten, gestrande schepen en wankele reddingsvlotten. Een boothuis, een vuurtoren en een reddingsboei in zicht. Piraten klimmen hoog in de mast en landen via klimnetten vliegensvlug weer aan dek. In de schatkist ontdekken ze schatten die ze snel in veiligheid brengen. Met een speelschip, piratenboot, trekvlot, vuurtoren en nog veel meer gave speeltoestellen beleven kinderen geweldige maritieme avonturen in de speeltuin.

Lees meer

Thematisch spelen: beweging & fantasie

Een speeltoestel of een hele speeltuin in een bepaald thema stimuleert de ontwikkeling van kinderen. Het biedt herkenbaarheid en kinderen gaan op ontdekkingstocht in hun eigen fantasiewereld, spelen samen met andere kinderen een rollenspel en worden actief uitgedaagd.

Van piratenboot speeltoestel tot vuurtoren

In een maritieme speeltuin mogen een speelschip zoals een piratenboot speeltoestel, een vuurtoren, klimmast en een reddingsvlot natuurlijk niet ontbreken. En wat dacht u van een trekvlot, waarbij kinderen echt op het water kunnen spelen. Goede Speelprojecten heeft een uitgebreid assortiment maritieme speeltoestellen. Zo stelt u gemakkelijk zelf een maritiem speelparadijs samen.

Maritieme accessoires speeltuin

Op zoek naar maritieme accessoires om een speeltuin aan te kleden? Ook daarvoor bent u bij Goede Speelprojecten aan het juiste adres. Een speeltuin met het thema zee, schepen en piraten komt pas echt tot leven met de volgende accessoires:

Speelkunst voor alle leeftijden

Elk speelschip van Goede Speelprojecten is een waar kunstwerk. Bekijk bijvoorbeeld eens deze prachtige duikboot. Speelkunst speelt in op de belevingswereld van kinderen en geeft ze de kans zich helemaal onder te dompelen in hun fantasiewereld. Veel speelplezier gegarandeerd!

Van minischip tot uitgebreid piratenschip met alles erop en eraan; een thema speeltuin is zo simpel of uitgebreid te maken als u wilt. Natuurlijk is aan alle leeftijden gedacht. Voor jongere kinderen is een speelschip met lage valhoogte geschikt. Oudere kinderen die hoger willen klimmen en klauteren vermaken zich het beste op een meer uitdagend piratenschip. We adviseren u graag welke speeltoestellen u kunt combineren voor een perfecte balans voor jong en oud.

Kwaliteit en veiligheid

Elk speelschip van Goede Speelprojecten is een gecertificeerd, professioneel speeltoestel gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Dit betekent weinig onderhoud voor u en maximaal speelplezier voor kinderen. Alle houten constructies zijn gemaakt van duurzaam robuust robiniahout. Voor de stalen constructies gebruiken we robuust staal.

Speelschip of piratenboot speeltoestel bestellen

Heeft u interesse in een van bovenstaande speeltoestellen? Klik op het gewenste speelschip en dan op ‘offerte aanvragen’. Heeft u vragen over een piratenboot speeltoestel of een van onze andere maritieme speeltoestellen? Of staat het speelschip, het vlot, de vuurtoren, etc. van uw wensen er niet bij? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag en leveren voor elke opdracht maatwerk.