Speelhuisjes

Geen speeltuin is compleet zonder speelhuisje. Daarom hebben we bij Goede Speelprojecten een uitgebreid aanbod aan houten speelhuisjes in het assortiment. Speelhuisjes zijn er vele soorten en maten, van klein tot groot en van simpel tot uitgebreid. Voor elke locatie en voor elke leeftijd hebben wij een geschikt houten speelhuisje.

Lees meer

Spelend leren

Lekker buitenspelen in een speelhuisje is niet alleen leuk; het is ook heel leerzaam. Speelhuisjes stimuleren het naspelen van de dagelijkse dingen in het leven. Een speelhuisje nodigt bijvoorbeeld uit tot het spelen van vadertje en moedertje, winkeltje of doktertje. Door dit soort rollenspellen te spelen, leren kinderen om te gaan met de dagelijkse dingen in het leven. Zo leren ze om problemen op te lossen en angsten te overwinnen. Ook nodigt een speelhuisje uit tot creatief spel, verstoppen en belevingsspel. Hierdoor wordt ook de fantasie van kinderen geprikkeld.

Houten huisjes van Speelkunst

De houten speelhuisjes van Speelkunst zijn echte eyecatchers dankzij hun aantrekkelijke kleuren, fantasierijke ontwerpen en organische vormen. Ze passen naadloos in een natuurlijke omgeving en hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Kinderen kunnen toverdrankjes brouwen in de Heksenkeuken, fruit verkopen in de Fruitwinkel en zich prins of prinses wanen in het Kasteeltje.

Speelhuisjes van Varioset Mini

De houten speelhuisjes van Varioset mini zijn kleurrijke speelhuisjes waarvan er vele zijn voorzien van een glijbaan. Voor de allerkleinsten zijn de kleurrijke speelhuisjes Lena en Luna onweerstaanbaar. In Speelschip Meeuw bevaren kinderen de meest woeste zeeën. Schipbreuk geleden? Verlaat het schip dan snel via de glijbaan voordat het zinkt!

Robuuste houten speelhuisjes

Heeft u liever een meer natuurlijk ogend speelhuisje buiten staan? Kijk dan eens naar de speelhuisjes uit de Robuust Robinia-lijn. Gebouwd op stevige houten palen en met hun natuurlijke houtkleur zijn deze speelhuisjes ideaal voor in een natuurlijke omgeving, zoals het bos. Dankzij de eenvoudige ontwerpen van bijvoorbeeld de Marktkraam, het Winkeltje en de Kiosk kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten als ze spelen in deze huisjes.

Zandspeeltoestellen

Kleine kinderen spelen graag met de elementen, zoals zand, water en takjes. Wie heeft er als kind geen zandtaart gebakken en zandkastelen gebouwd? Daarom hebben we diverse speelhuisjes die voorzien zijn van zandgoten, zandtakels en baktafeltjes. Deze speelhuisjes bevorderen de zintuiglijke beleving en de fijne motoriek. Spelen met natuurlijke elementen is ook goed voor de ontwikkeling van de fantasie. Een mooi voorbeeld van een speelhuisje met zandelementen is het houten speelhuisje Antje. De meeste speelhuisjes met zandelementen vindt u terug in de rubriek zandtoestellen.

Heeft u interesse in een speelhuisje of heeft u een vraag over de mogelijkheden voor onze speelhuisjes? Neem dan contact met ons op. Direct een offerte aanvragen? Voeg de toestellen waarin u geïnteresseerd bent toe aan uw favorieten en vul het offerteformulier in.