Waterspeeltoestellen

Goede Speelprojecten is leverancier van een ruime keuze aan waterspeeltoestellen in robiniahout en roestvrij staal. Naast de vele reeds gecertificeerde waterspeeltoestellen kunt u met de diverse segmenten zelf een waterspeeltoestel ontwerpen.

Lees meer

Houten waterspeeltoestellen

De houten waterspeeltoestellen worden gemaakt van de natuurlijk gevormde stammen van ons robuuste robiniahout. Met hun charmante uitstraling verlenen zij cachet aan de speelomgeving. Doordat het hout robuust gedimensioneerd is, is het evenwel niet makkelijk om vele houten goten achter elkaar te plaatsen, tenzij in een opstelling met een (natuurlijk) verval, zoals op een talud.

Stalen waterspeeltoestellen

Onze waterspeeltoestellen en waterelementen van metaal zijn van mat gepareld RVS (roestvrij staal). Met de goten, kliedertafels en andere waterelementen kunnen indrukwekkende composities en vormen gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld het waterspeeltoestel Libel of het Waterspeeltoestel Gelsenkirchen. Naar keuze kan een roestvrij stalen waterspeeltoestel worden voorzien van robiniahouten staanders om het beter te laten opgaan in een natuurlijke omgeving. Diverse elementen zoals een waterrad, waterwip, watertrechter, kiepemmer, waterschep, Archimedesspiraal enz. maken het spelen met zand en water nog leuker.

Standaard en maatwerk

Naast de ruime keuze in reeds gecertificeerde standaard waterspeeltoestellen ontwerpen wij graag een maatwerk waterspeeltoestel voor u.