Schommelonderdelen

Het is een van de meest populaire speeltoestellen in een speeltuin: de schommel. Goede Speelprojecten is leverancier van professionele en duurzame schommeltoestellen die zich onderscheiden door uitstraling, kwaliteit en levensduur. Natuurlijk blijft het noodzakelijk de schommels en bijbehorende schommelonderdelen te controleren op slijtage, om veiligheid te garanderen.

Is een onderdeel van een schommel (preventief) aan vervanging toe? Of zoekt u een ander zitje voor de schommel? Wij bieden losse schommelonderdelen, zodat u niet direct het hele speeltoestel hoeft te vervangen. De schommel is met onze schommelaccessoires snel weer zo goed als nieuw!

Lees meer

Veiligheid & onderhoud schommelonderdelen

Het is van groot belang dat speeltoestellen veilig zijn voor kinderen om op te spelen. Controleer het speeltoestel en alle onderdelen daarom regelmatig op slijtage en vervang onderdelen van de schommel tijdig. Regelmatig onderhoud van de speeltoestellen verhoogt de levensduur en daarmee het speelplezier.

Schommelonderdelen uit eigen productie

Van schommelkettingen tot lagers en van schommelzitjes tot schommelmanden, bij Goede Speelprojecten bieden we diverse losse schommelaccessoires. De meeste schommelonderdelen van Goede Speelprojecten zijn in eigen productie ontwikkeld, met name de lagers. Onze producten onderscheiden zich door een zeer hoge slijtvastheid, een lange levensduur en daardoor geringe onderhoudskosten.

Schommelkettingen- en lagers

Er zijn vele combinaties van kettingen en lagers mogelijk, maar om het overzichtelijk te houden is de standaard combinatie als volgt:

Kardanlagers worden gebruikt bij nestschommels, bandschommels en eenpuntschommels. De kettingen hiervoor zijn overgedimensioneerd, namelijk Ø 7 mm.

Losse schommelaccessoires

Er is een ruime keuze aan schommelzitjes en nestmanden in verschillende kleurstellingen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste schommelaccessoires, passend bij uw wensen.

  1. Schommelzitjes

Bij Goede Speelprojecten kunt u terecht voor standaard schommelzitjes en gewelfde schommelzitjes, maar ook voor speciale schommelzitjes met rugleuning, geschikt voor kinderen met en zonder beperking.

  1. Peuterzitjes

Speciaal voor de allerkleinsten bieden we peuterzitjes. Ook beschikbaar in kuipvorm. Mag er al iets meer uitdaging zijn? Dan is een schommel met beugelzitje een perfecte oplossing.

  1. Nestmanden

Voor de vogelnestschommels zijn er drie verschillende soorten nesten beschikbaar: de robuuste ovalismand van HDPE, de schakelmand met kunststof schakelbodem en de zwaluwmand van herculestouw.

  1. Schommelbanden

Voor de bandschommel bieden we de band los, zonder kettingen en met kettingen.

Losse schommelonderdelen bestellen

Is een onderdeel van uw schommel toe aan vervanging en wilt u een van bovenstaande losse schommelaccessoires bestellen? Klik op het gewenste schommelonderdeel en dan op ‘vraag een offerte aan’. Heeft u vragen over een van de losse schommelonderdelen of bespreekt u de mogelijkheden graag persoonlijk? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!