Kabelbanen

Een kabelbaan is zeer populair en een geliefd toestel voor elk kind, waarbij je met weinig krachtinspanning en door gebruik van je eigen lichaamsgewicht een vermakelijke rit maakt van A naar B en daarmee snelheid beleeft. Onze kabelbanen zijn verkrijgbaar in lengtes van 30 m tot 50 m en worden naar wens met of zonder opstapplatform geleverd.

Lees meer

Veilige kabelbanen

Onze robuuste, veilige kabelbanen lopen soepel en geruisloos dank zij de speciale, 3-voudig gelagerde katrol van 3 mm dik RVS. Het speciale ophangsysteem van de kabel maakt periodiek aanspannen van de kabel makkelijk en is door 1 persoon prima te doen. Door de extra dikke staanders en de robuuste, verzinkt stalen bovenbalken zijn onze kabelbanen kampioen ten aanzien van stabiliteit, onderhoudsvriendelijkheid en levensduur. Onze kabelbanen zijn in robiniahout of staal verkrijgbaar en mét of zonder startplatform. Een platform zorgt ervoor dat de grond op die plaats niet afkalft en biedt bovendien ruimte voor een groot aantal kinderen om zich te verzamelen tijdens het wachten op hun beurt. Door de uiterst stabiele constructie, ook in de fundering, zijn ook onze dubbele kabelbanen zeer populair en veilig en zijn ook deze kabelbanen zonder toezicht te gebruiken.

Wij onderscheiden kabelbanen in type 1 en 2, afhankelijk van de terreingesteldheid (vlak of hellend), waarbij in de productie met de benodigde lengte van de staanders rekening wordt gehouden. Onze kabelbanen, net als al onze andere speeltoestellen, worden immers op bestelling gemaakt. De funderingstekening geeft vervolgens exact aan hoe het terrein eventueel nog nader gemodelleerd dient te worden. Daarmee bent u steeds verzekerd van een goed functionerende kabelbaan op elk terrein.

We horen graag wat uw wensen zijn

Naast ons brede standaardassortiment in professionele speeltoestellen en sporttoestellen leveren wij maatwerk voor elke opdracht. Wil u een aanpassing aan een bestaand toestel of bent u op zoek naar een geheel nieuw speel- of sporttoestel dat volledig aan uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op. Samen met u bouwen wij aan vernieuwing en maatwerkoplossingen voor speeltoestellen en sporttoestellen in de hoogste kwaliteit. Daag ons uit!