Reizen

Ik ga op reis en ik neem mee....

Op avontuur met de Ranger Jeep naar een afgelegen gebied? Zorg dat je niet zonder brandstof komt en passeer eerst langs het tankstation. Droom je van een snelle rit met de racewagen? Laat dan de electrische auto maar beter thuis staan. De huifkar en de (sprookjes)koets bezorgen je een nostalische tocht op het land. Misschien neemt de boer je mee op zijn trekker met aanhangwagen?

Neem je de trein, begint je reis bij het station. In het loket koop je je ticket. Heb je tijd, neem je de boemeltrein. Of kies je voor de ouderwetse locomotief met wagon? De conducteur ziet erop toe dat iedereen veilig instapt.

Een verre reis maak je het liefst per vliegtuig. Op weg naar de vlieghaven zie je de verkeerstoren staan. Je bagage zet je bij de incheckbalie op de transportband. Wel eens in een helicopter gezeten? En wat dacht je van de zeppelin? Bij ons kun je zelfs met een raket het luchtruim verkennen!

Hoe ver kom je?

Een expeditie naar een poolstation? Kijk uit voor de drijvende ijsschotsen! In het iglodorp maak je kennis met een familie van pinguins. De brandweerauto, de ambulance en het brandweervliegtuig zijn er gauw bij in geval van nood.

Offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten.

U kunt een offerte aanvragen door een product toe te voegen aan uw favorietenlijst.

Als u bovenin de pagina op het “hartje” met het cijfertje klikt, volgt de rest vanzelf.

Offerte aanvragen