Ruimtenetten

Een klimpiramide is een ruimtenet waarin je hoog kunt klimmen terwijl het lijkt alsof je vrij in de lucht hangt. Gelukkig zijn deze klimtoestellen zowel uitdagend als veilig. Een klimpiramide gecombineerd met een glijbaan is extra leuk en spannend.

Lees meer

Touwspeeltoestellen

Touw is dynamisch: het reageert op elke beweging. Terwijl van andere materialen weinig reactie terugkomt, gaat touw een dialoog aan met de kinderen. Hierdoor ontwikkelen kinderen vaardigheden als evenwichtszin, reactievermogen, krachtontwikkeling, beweeglijkheid en behendigheid. De motorische vaardigheden van kleine kinderen worden geprikkeld, maar ook voor (jong) volwassenen zijn deze structuren uitdagend.

Technische info klimpiramides

Onze klimpiramides zijn transparante, ruimtelijke constructies vervaardigd van polyamide herculestouw in 18 mm diameter. Alle touwmateriaal is van gebreide polyamidekabels met staalkernen van verzinkt staal. De polyamidevezel is d.m.v. inductie aan de staalkern verankerd. Het touwmateriaal is verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen, geel, blauw, beige, zwart, oranje, rood, zilvergrijs, rood en paars.

Download hier de brochure voor de Ruimtenetten