Speeltoestellen

Buitenspelen is niet alleen leuk, het is ook heel gezond en goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zijn lekker actief bezig in de buitenlucht en bij het spelen op speeltoestellen ontwikkelen ze vaardigheden als balans, behendigheid en coördinatie. Bij thematoestellen worden kinderen daarnaast ook uitgedaagd tot rollenspel, waardoor ze geprikkeld worden hun fantasie te gebruiken.

De gecertificeerde speeltoestellen van Goede Speelprojecten zijn allemaal professionele toestellen, waardoor u altijd zeker weet dat u een veilig speeltoestel van hoge kwaliteit koopt. Het assortiment is continu in beweging. Voortdurend ontwikkelen wij nieuwe speelhuisjes, klimtoestellen, glijbanen, schommels, draaitoestellen, balanstoestellen, waterspeeltoestellen en veel meer.

Duurzame speeltoestellen

Wij hechten veel belang aan het gebruik van duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen die met een minimale milieubelasting op een vakkundige wijze worden verwerkt en lang meegaan. Voor onze houten speeltoestellen maken wij gebruik van Europees robiniahout in duurzaamheidsklasse I en in zeer robuuste dimensies, zowel in de staanders als in de platformen en andere elementen. Het door ons toegepaste hout is ook met FCS® C129377 en FCS® C129399 label leverbaar.

Gecertificeerde speeltoestellen

De robuuste uitstraling en hoogwaardige kwaliteit van onze speeltoestellen garanderen optimaal speelplezier voor kinderen en weinig onderhoud voor u. Elk speeltoestel wordt op bestelling gemaakt met technisch verfijnde productiemiddelen en een zorgvuldige afwerking. Al onze standaard speeltoestellen zijn voorzien van een typecertificaat conform Europese norm EN 1176. Toestellen die nog geen certificaat hebben, worden door een AKI middels een stukskeuring gekeurd en gecertificeerd.

U vraagt, wij bouwen

Naast ons brede standaard assortiment in professionele speeltoestellen en sporttoestellen leveren wij maatwerk voor elke opdracht. Wil u een aanpassing aan een bestaand toestel of bent u op zoek naar een geheel nieuw speel- of sporttoestel dat volledig aan uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op. Samen met u bouwen wij aan vernieuwing en maatwerkoplossingen voor speeltoestellen en sporttoestellen in hoogste kwaliteit. Daag ons uit!

Meer informatie over onze productlijnen.

Direct een offerte aanvragen? Voeg de toestellen waarin u geïnteresseerd bent toe aan uw favorieten en vul het offerteformulier in.