Speeltoestellen

Goede Speelprojecten is leverancier van professionele speeltoestellen, kwalitatief hoogwaardig en zeer onderhoudsarm, voor onderwijs & kinderopvang, de openbare ruimte, speeltuinen, recreatiebedrijven en zorginstellingen in Nederland en België.

Als pionier op het gebied van avontuurlijk en natuurlijk spelen leveren wij speeltoestellen van 100% robuust robinia hout.

De robiniahouten speeltoestellen zijn mooi vormgegeven, technisch verfijnd en robuust gebouwd, waardoor zeer onderhoudsarm. Het gebruikte spintvrije robiniahout heeft duurzaamheidsklasse I-II en wordt zonder impregnering of ankers in de grond gefundeerd. Onze robuuste speeltoestellen passen in zowel stedelijke als natuurlijke omgevingen.

Spelen is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Al ruim 20 jaar creëren wij veilige speelomgevingen voor alle leeftijden met zowel standaard als maatwerk toestellen.

Ons productassortiment is continu in beweging: regelmatig ontwikkelen wij nieuwe speelhuisjes, klimcombinaties, glijbanen, coördinatietoestellen, waterspeeltoestellen en veel meer. Samen met u bouwen wij aan vernieuwing en maatwerkoplossingen in opperste kwaliteit. Daag ons uit.

Offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten.

U kunt een offerte aanvragen door een product toe te voegen aan uw favorietenlijst.

Als u bovenin de pagina op het “hartje” klikt, volgt de rest vanzelf.

Offerte aanvragen