Speeltoestellen

Ons productassortiment bestaat uit gecertificeerde, professionele speeltoestellen en is continu in beweging. Voortdurend ontwikkelen wij nieuwe speelhuisjes, klimtoestellen, glijbanen, balanstoestellen, waterspeeltoestellen en veel meer.

Wij hechten veel belang aan het gebruik van duurzame, kwalitatief hoogwaardige materialen die met een minimale milieubelasting op een vakkundige wijze worden verwerkt. Voor onze houten speeltoestellen maken wij gebruik van Europees robiniahout in duurzaamheidsklasse I en in zeer robuuste dimensies, zowel in de staanders als in de platformen en andere elementen. Het door ons toegepaste hout is ook met FCS® C129377 en FCS® C129399 label leverbaar.

De hoogwaardige uitstraling en kwaliteit van onze speeltoestellen garandeert optimale speelwaarde met weinig onderhoud. Elk speeltoestel wordt op bestelling gemaakt met technisch verfijnde productiemiddelen en een zorgvuldige afwerking. Al onze standaard speeltoestellen zijn voorzien van een typecertificaat conform Europese norm EN 1176. Toestellen die nog geen certificaat hebben, worden door een AKI middels een stukskeuring gekeurd en gecertificeerd.

Naast ons brede standaard assortiment in professionele speeltoestellen en sporttoestellen leveren wij maatwerk voor elke opdracht. Dit kan een heel nieuwe speel- of sportconstructie betreffen, of een aanpassing aan een bestaand toestel. Samen met u bouwen wij aan vernieuwing en maatwerkoplossingen voor speeltoestellen en sporttoestellen in opperste kwaliteit. Daag ons uit.

Meer informatie over onze productlijnen