Sporttoestellen

Het is fijn om buiten te bewegen, individueel of in een groep en op een moment dat je zelf kiest. Buitensporten is gezond, omdat je voortdurend in de frisse lucht aan het bewegen bent. Je krijgt meer zuurstof en je bouwt meer weerstand op. Buitensporten geeft veel energie en dat gevoel houdt ook lang aan. En niet onbelangrijk: de groene omgeving motiveert nog eens extra om sportief bezig te blijven. Of het nu bootcamp, calisthenics, freerunning, fitness of trampolinespringen is: beweeg en geniet!

Buitensporttoestellen

Onze buitensporttoestellen zijn er voor groot en klein en voor individueel gebruik en in groepsverband. De toestellen (in sommige gevallen zijn dit speeltoestellen) bieden tal van nieuwe mogelijkheden als sporttoestel. In een solitaire opstelling of een opstelling overeenkomstig de FIT-O-METER. Sporttoestellen worden steeds meer door gemeenten toegepast voor de aanleg van een sportpark. Overigens zijn onze robiniahouten sporttoestellen - ook de Calisthenics toestellen in hout en staal - gecertificeerd conform de Europese norm EN 1176 (de speeltoestellennorm). Zo kunnen onze sporttoestellen ook veilig in een speelomgeving worden geïntegreerd.

Samen spelen en sporten

Sporten en spelen gaat makkelijk in elkaar over en is voor een brede doelgroep en leeftijdsgroep aantrekkelijk. Niet voor niets geven bewoners bij participatietrajecten steeds vaker aan dat er ook sporttoestellen in de openbare ruimte moeten komen, liefst in de buurt van speeltoestellen. Zo maak je van een speelplek een beweegplek voor iedereen. Sport en spel verbindt en dit is cruciaal voor de sociale cohesie in een wijk. Maar op de eerste plaats natuurlijk leuk en gezond!

Natuurlijk we weten al lang dat sporten en in beweging blijven belangrijk is voor je gezondheid. En niet alleen met sporttoestellen; wandelen en fietsen bijvoorbeeld zijn eveneens belangrijk. Dus geven we je nog maar eens een aantal goede redenen om vandaag nog te beginnen. Buiten sporten is goed voor:

  • je fysieke gesteldheid
  • je mentale gezondheid
  • je emotionele gesteldheid

Sporttoestellen op maat

Naast ons brede standaardassortiment in professionele speeltoestellen en sporttoestellen leveren wij maatwerk voor elke opdracht. Wilt u een aanpassing aan een bestaand sporttoestel of bent u op zoek naar een geheel nieuw sporttoestel dat volledig aan uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op. Samen met u bouwen wij aan vernieuwing en maatwerkoplossingen voor speeltoestellen en sporttoestellen in de hoogste kwaliteit. Maatwerk is bij ons niet duurder dan standaard. Waar u bij maatwerk wel rekening mee dient te houden zijn de bijkomende keuringskosten (conform de wettelijke bepalingen in Nederland).