iGym Outdoor fitnesstoestellen

iGym Outdoor is een serie professionele, recreatieve fitnesstoestellen voor buiten. Onze outdoor fitnesstoestellen stimuleren beweging in de buitenlucht en zijn geschikt voor elke leeftijdsgroep en elk trainingsniveau. Van tiener tot volwassen en tot senior en van beginner tot professional. Een outdoor gym met iGym fitnesstoestellen is innovatief, intuïtief en inclusief. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud en creëert verbinding in de buurt.

Buiten sporten en bewegen

Steeds minder mensen bewegen voldoende. Vooral tieners en jongvolwassenen bewegen te weinig. Ook zien we een trend dat steeds meer mensen naar buiten willen om te sporten en te bewegen. Het is voor steden, gemeenten, wijken en recreatiegebieden dan ook van belang om voorzieningen beschikbaar te stellen die bijdragen aan bewegen in de buitenlucht.

Lees meer

Professionele fitnesstoestellen voor buiten

De innovatieve iGym Outdoor fitnesstoestellen brengen de sportschoolbeleving naar de buitenruimte en in de natuur. De ergonomische toestellen van roestvrij staal zijn uitgerust met gewichten die binnen het toestel zelf op een eenvoudige, veilige en snelle manier verplaatsbaar zijn. De gewichten zijn instelbaar in segmenten van 5 en 10 kg waardoor de toestellen geschikt zijn voor een leeftijd van +13 tot 99 jaar. Outdoor fitness geschikt voor jong en oud

Outdoor fitness geschikt voor jong en oud

Een outdoor gym met iGym fitnesstoestellen is vaak drukbezet met sportende mensen. Het bevordert de gezondheid, inclusiviteit en de sociale cohesie van de samenleving. Een buitengym vormt een ontmoetingsplek voor jong en oud en is door de vrije toegankelijkheid voor iedereen een laagdrempelige manier om te bewegen en kennis te maken met fitness.

Veilige en professionele buitenfitness

Voor het gebruik van de iGym Outdoor fitnesstoestellen is geen elektriciteit nodig. De interne gewichten zijn naar wens instelbaar, dus er wordt ook geen gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt ervoor dat iedereen de kans heeft om optimale krachtsinspanning te doen naar eigen behoefte.

De ergonomische, robuuste en esthetische vormgeving van de iGym fitnesstoestellen zorgt intuïtief voor een anatomisch correcte houding en natuurlijke bewegingen tijdens de training. Elk toestel in de outdoor gym is voorzien van een instructieplaatje, dat met pictogrammen aangeeft hoe het toestel te gebruiken. Het resultaat is een fijn gevoel na de training met endorfine in je lijf.

Met de diverse iGym Outdoor fitnesstoestellen heb je de mogelijkheid alle spiergroepen te trainen. Dit zorgt voor de ultieme buitensportbeleving, ongeacht de locatie: in een park, woonwijk, schoolplein, recreatiegebied, het strand of op een plein.

Specificaties iGym Outdoor toestellen

De premium iGym Outdoor serie van Goede Speelprojecten bestaat uit professionele, duurzame toestellen. We gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit materialen, wat gelijk staat aan een lange levensduur, weinig onderhoud en veel gebruiksplezier. De specificaties:

  • Geheel van RVS.

  • De rugleuningen en zittingen zijn gemaakt van watervast PE met UV filter.

  • De gewichten, in segmenten van 5 en 10 kg, zijn instelbaar. Dit doe je door de schijven te bewegen over de buizen, die zich in een centrale as in het verlengde van de gebruiker bevinden.

  • Geschikt voor gebruik door personen vanaf 13 jaar en een lengte vanaf 140 cm.

  • Elk fitnesstoestel is voorzien van een instructieplaatje met pictogrammen, gemaakt van 3 mm dik dibond, geprint in UV technologie, gelamineerd met polyurethaan

RVS en kleur

iGym Outdoor fitnesstoestellen zijn gemaakt van gepolijst roestvast staal, waardoor ze duurzaam zijn en een zeer fraai uiterlijk hebben. Het RVS is in twee versies verkrijgbaar:

  1. Met engine turning finish
  2. Mat geborsteld

Naar wens kunnen de toestellen worden voorzien van een poedercoating in alle RAL kleuren, waarvan wij standaard 14 kleuren in het assortiment hebben. U kiest zelf welk uiterlijk het beste past bij de omgeving waar de toestellen komen te staan.

Meer weten over iGym Outdoor fitnesstoestellen?

Bent u op zoek naar fitnesstoestellen voor buiten, bijvoorbeeld voor een outdoor gym als ontmoetingsplek in het park, in een wijk of recreatiegebied? En heeft u interesse in iGym Outdoor fitnesstoestellen? Klik op het gewenste toestel en dan op ‘offerte aanvragen’. Wij sturen u dan vrijblijvend een offerte van uw favoriete toestellen. Heeft u vragen over de toestellen en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Bekijk voor meer informatie onze iGym Outdoor Fitness Brochure