Buitensport

Sporten op sporttoestellen in de buitenlucht heeft veel voordelen. Ten eerste is sporten in de buitenlucht goed voor de gezondheid. Daarbij zijn de sporttoestellen vrij toegankelijk voor iedereen, zeven dagen per week en dag en nacht. Een buitenruimte met sporttoestellen creëert verbinding in de buurt en is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Goede Speelprojecten biedt een uitgebreid assortiment aan sporttoestellen voor buiten. Van iGym Outdoor fitnesstoestellen tot calisthenics tot klim-, balanceer- en sportrekken zoals hieronder weergegeven.

Lees meer

Sportrek buiten voor jong en oud

Lekker bewegen in de natuur is goed voor iedereen, of je nu 6 of 96 jaar oud bent. Daarom heeft Goede Speelprojecten sportrekken voor buiten voor alle leeftijden.

Buiten sportrekken voor kinderen

Op de sportrekken van Goede Speelprojecten kunnen kinderen hun energie kwijt. Terwijl ze lekker buiten in de frisse lucht actief zijn, ontwikkelen ze hun behendigheid, evenwicht en kracht. Ze hebben hun hele leven profijt van de motorische vaardigheden die ze opdoen als ze regelmatig op een van onze sportrekken spelen.

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich uitleven op bijvoorbeeld de Balanceerster of de Klimtoren. Voor de wat oudere kinderen bieden bijvoorbeeld Turnparcours Josef en het Fitnessrek een leuke uitdaging.

Buitensport voor volwassenen

Niet alleen kinderen maken graag gebruik van sportrekken in de buitenlucht. Ook voor volwassenen bieden onze houten sporttoestellen een flinke uitdaging. Een workout wordt extra stevig door tijdens een rondje hardlopen ook even de armspieren te trainen op het Enterduo. En met het Turnparcours kunnen verschillende spiergroepen getraind worden, waardoor dit toestel een echte uitdaging vormt voor de buitensporter.

Sportrek buiten op maat

Bovenstaande sportrekken, balanceertoestellen en parcoursen zijn slechts een indicatie van wat wij kunnen leveren. Heeft u specifieke wensen voor een sportrek voor buiten en vindt u niet precies wat u zoekt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken voor u graag een sportrek op maat. Mooie voorbeelden van toestellen die eerder door ons zijn ontworpen volgens specifieke wensen van een opdrachtgever zijn:

Fit-o-meter

Een fit-o-meter is een parcours van sportrekken buiten, waarop de verschillende spiergroepen getraind kunnen worden. Deze parcoursen staan in de buitenlucht en zijn daarom een populair alternatief voor de (vaak dure) sportschool. De fit-o-meter is aangepast aan de moderne inzichten op het gebied van beweging. Geen oubollige oefeningen dus, maar workouts die zijn aangepast aan de huidige tijd. In overleg stellen we een fit-o-meter parcours samen dat aan uw wensen voldoet.

Breed aanbod sportrekken voor buiten

De sportrekken op deze pagina zijn slechts een deel van de buitensporttoestellen die Goede Speelprojecten in het assortiment heeft. We hebben ook een uitgebreid aanbod aan toestellen voor bijvoorbeeld:

Ook voor mensen die niet (meer) fanatiek kunnen of willen sporten zijn er sporttoestellen voor buiten. Bijvoorbeeld de beweegtuin voor senioren of de interactieve toestellen voor kinderen en jongeren.

Meer informatie en contact

Creëer verbinding in de buurt met sportrekken voor buiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u al gevonden waar u naar op zoek bent? Klik op het gewenste toestel en dan op ‘offerte aanvragen’. Wij sturen u dan vrijblijvend een offerte van uw favoriete toestellen.