Wie is Goede Speelprojecten?

Goede Speelprojecten (voorheen: GOEDE speelsystemen) is pionier in de realisatie van avontuurlijke en natuurlijke speel- en beweegomgevingen in Nederland en België.

Sinds 1999 realiseert Goede Speelprojecten speelomgevingen van elk denkbare omvang en voor een brede doelgroep. Naast het brede assortiment in standaard toestellen leveren wij maatwerk. Zowel het robuuste, duurzame robiniahout als hightech materialen worden toegepast: van boomhut tot ruimtenet.

Onze productiepartners onderscheiden zich door hun vakmanschap, kwaliteit en creativiteit. Ons productassortiment is continu in beweging met nieuwe ontwerpen en variaties op bestaande ontwerpen van speel- en sporttoestellen. De realisatie daarvan wordt mogelijk gemaakt door een flexibele productiecapaciteit en handmatige verwerking. En dit alles uiteraard met gedegen kennis van de normen & veiligheidseisen en het laten uitvoeren van certificering en keuringen.

Door samenwerking met landschapsontwerpers zijn wij in staat om van ambitieuze ideeën een vertaalslag te maken naar uitdagende speel-, sport- en ontmoetingsplekken. Spelen, het zit in onze natuur!

Lees hier onze beleidsverklaring