Trampolines

Een veilige trampoline voor de openbare buitenruimte? Onze professionele trampolines zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik zonder toezicht op schoolpleinen, in speeltuinen en zelfs bij zorginstellingen. Producent van onze dynamische trampolines is Eurotramp, marktleider op het gebied van indoor wedstrijd trampolines op Olympisch niveau.

Omdat de meeste trampolines officieel sporttoestellen zijn, dienen ze onder toezicht te worden gebruikt. Toezicht is in de meeste openbare ruimtes niet mogelijk. Daarom heeft Eurotramp een trampoline ontwikkeld voor gebruik zonder toezicht en geheel conform de speeltoestellennorm EN 1176 en voorzien van een TÜV certificaat. Omdat het hier niet gaat om sporttoestellen, zijn de springmatten van onze professionele trampolines aangepast aan de behoeften van kinderen en aan het prestatieniveau van niet-ervaren gebruikers. De KidsTramps box van verzinkt staal worden compleet geleverd, met ingehangen springmat van staalversterkt bandweefsel en kan in zijn geheel in de grond worden geplaatst op een betonfundering. De afgeronde valdempende tegels zorgen voor een veilige afwerking. Alternatief kan een EPDM gietvloer of kunstgras op het frame aangebracht met toepassing van onze speciale kantopsluitingen.

Op onze KidsTramp trampolines spring je niet hoog, maar dynamisch. De ware oefening en uitdaging zit ‘m in het bewaren van je balans en de oefening in coördinatie. De concentratie die dat vergt, brengt je tot jezelf. De beleving van de dynamiek tovert als vanzelf een glimlach op je gezicht.