Trampolines

Veilige trampolines voor gebruik zonder toezicht

Een veilige trampoline voor de openbare buitenruimte? Onze professionele, TÜV gecertificeerde trampolines zijn speciaal ontwikkeld voor veilig gebruik zonder toezicht in wijkspeelplaatsen, op (school)pleinen, in speeltuinen, (sport)parken en zelfs bij zorginstellingen. Producent van onze dynamische trampolines is Eurotramp, expert en marktleider op het gebied van wedstrijdtrampolines op Olympisch niveau.

Bekijk hier onze trampoline brochure

Lees meer

Vandalismebestendige trampoline

Omdat de meeste trampolines officieel sporttoestellen zijn, dienen ze onder toezicht te worden gebruikt. Toezicht is in de meeste openbare ruimtes niet mogelijk. Daarom heeft Eurotramp een vandalismebestendige trampoline ontwikkeld voor gebruik zonder toezicht en geheel conform de speeltoestellennorm EN 1176. Deze buitentrampolines van Duitse makelij zijn voorzien van een TÜV certificaat voor veiligheid.

KidsTramps

Onze professionele buitentrampolines zijn veerkrachtig en zorgen voor een dynamische springbeleving bij kinderen, jeugd en volwassenen. Ze zijn razend populair op schoolpleinen en in de openbare ruimte en mogen in een sportpark zeker niet ontbreken. De KidsTramp box van verzinkt staal wordt compleet geleverd met ingehangen springmat van staalversterkt bandweefsel.

Trampoline ingraven

De trampolinebox is 30 cm hoog en wordt in zijn geheel in de grond geplaatst op een betonfundering. Het staalversterkte bandweefsel in de mat is uniek voor toepassing bij trampolines. De mat is veerkrachtig en ondanks de geringe springhoogte merk je dat je op de Eurotramp trampolines makkelijk in beweging blijft. De afgeronde valdempende tegels zorgen voor een veilige afwerking. In plaats van de rubberen tegels kan een EPDM gietvloer of kunstgras met demping op het frame van de box worden aangebracht met toepassing van onze speciale kantopsluitingen. Naast de vierkante trampolineboxen in 2 afmetingen leveren wij de langwerpige Track Trampolines in 4, 6, 8 en 10 meter lengte.

Dynamische trampoline

Op onze KidsTramp trampolines spring je niet hoog, maar dynamisch. De ware oefening en uitdaging zit ‘m in het bewaren van je balans en de oefening in coördinatie. De concentratie die dat vergt, brengt je tot jezelf. De beleving van de dynamiek tovert als vanzelf een glimlach op je gezicht.

Inclusieve trampolines

Dankzij de afgeronde rubberen tegels zijn de KidsTramps ook geschikt voor rolstoelgebruikers. De begeleider zorgt voor veilig in- en uitrijden. Bij de vierkante trampolines houdt de begeleider de rolstoel vanaf de kant in positie. Op de Track beweegt de rolstoeler zich zelfstandig voort.

Outdoor diversity

Eurotramp trampolines zijn stoer, dynamisch en degelijk. Door hun laagdrempeligheid zijn ze voor verschillende toepassingen en voor een brede doelgroep inzetbaar. Sporters gebruiken ze graag voor hun fitnessoefeningen. Scholieren leven zich al springend uit tijdens de schoolpauzes. Maar ook voor ouderen is het trampolinespringen geschikt en is het een heel goede evenwichtsoefening. De trampolines kunnen worden gebruikt in combinatie met speel- en sportelementen zoals balspel en touwspringen. De belangrijkste effecten die een trampoline op je heeft - naast de FUN factor:

  • verbetering van je coördinatie en motoriek
  • toename van concentratie
  • zelfkennis
  • stabilisering van de romp
  • gewichtsafname
  • uithoudingsvermogen
  • turnvaardigheden