Outdoor tafeltennistafel

Een tafeltennistafel buiten op het schoolplein, in een park, in een recreatiegebied of in een andere openbare ruimte creëert verbinding en laat mensen samenkomen op een sportieve, gemoedelijke manier. Met een outdoor tafeltennistafel ervaren mensen het plezier van tafeltennis in de buitenlucht én het contact met buurtgenoten.

Lees meer

Tafeltennistafels voor buiten

De bladen van de tafeltennistafels, of pingpongtafels, van Goede Speelprojecten zijn gemaakt van duurzaam polymeerbeton. De onderbouw leveren we zowel in beton als verzinkt staal. Alle tafels zijn voorzien van een stevig aluminium net. Onze outdoor tafeltennistafels zijn speciaal gemaakt voor buiten, geschikt voor intensief gebruik en worden niet aangetast door weersomstandigheden, vocht en roest.

1. Betonnen tafeltennistafel

Onze betonnen tafeltennistafels zijn robuust, van zeer degelijke kwaliteit en hierdoor goed bestand tegen vandalisme. De tafels zijn zo gezegd “hufterproof” en hebben weinig onderhoud nodig. Zowel het blad als de onderbouw zijn gemaakt van polymeerbeton. We leveren een standaard rechthoekige betonnen pingpongtafel in de kleur blauw, groen of grijs en verschillende diktes van het speelveld. Daarnaast leveren we ook een geheel ronde tafeltennistafel en het “Octo” model.

2. Stalen pingpongtafel

Ook onze robuuste tafels met stalen onderbouw zijn speciaal gemaakt voor permanent buitengebruik. Het stevige stalen onderstel biedt veel stabiliteit en kan aan de ondergrond worden verankerd. We hebben verscheidene rechthoekige stalen pingpongtafels in ons assortiment met twee verschillende diktes van het speelveld. De dikte van het speelveld heeft invloed op hoe de bal kaatst op het veld. Over het algemeen geldt dat hoe dikker het speeloppervlak is, hoe beter de bal stuitert. Bij Goede Speelprojecten leveren we standaard een tafeltennistafel met een plaatdikte van 45 mm met aluminium rand of een tafeltennistafel met een plaatdikte van 30 mm met PVC-rand.

Geschikt voor alle openbare buitenruimtes

Onze pingpongtafels zijn permanente outdoor tafeltennistafels van beton en staal. Ze zijn niet verrijdbaar en dus bedoeld om op een vaste plek te staan. Deze tafeltennistafels zijn uitermate geschikt voor openbare buitenruimtes, zoals:

  • speeltuinen
  • scholen
  • campings
  • bedrijven
  • recreatiegebieden
  • sportclubs
  • verenigingen

Tafeltennis is een vermakelijke sport voor jong en oud en kan met twee of meer personen gespeeld worden. Denk maar eens aan het spelletje ‘rond de tafel’. Het is een leuke activiteit die verbindt en voor veel vermaak zorgt.

Meer informatie en contact

Een outdoor tafeltennistafel zorgt voor verbinding en is een ontmoetingsplek waar mensen samenkomen. Ook leuk in combinatie met een tafelvoetbaltafel! Wil u meer informatie of een offerte ontvangen? Klik op de gewenste tafel en dan op ‘offerte aanvragen’. Wij sturen u dan vrijblijvend een offerte. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.