Trampolines

Dynamiek, uitdaging en oefening. Onze professionele KidsTramp trampolines, gemaakt door de marktleider op het gebied van wedstrijd-trampolines, Eurotramp, zijn veilig en speciaal ontwikkeld voor gebruik zonder toezicht, in de openbare ruimte, bij onderwijs en zorginstellingen. Voorbeelden hiervan zijn een video van kinderen op het schoolplein die de trampoline op diverse manieren gebruiken, een video van het gebruik van de trampoline als fitnesstoestel, en een video van de trampoline voor gebruik met rolstoel.

Trampolines behoren tot de meest attractieve vrijetijdstoestellen met een hoge aantrekkingskracht voor kinderen, jeugd en volwassenen. Trampolines zijn niet alleen fun, maar je oefent ook vaardigheden als lichaamsbeheersing, coördinatie en in balans blijven.

De lichaamsconditie wordt versterkt en de motorische vaardigheden worden verbeterd. Ook blijken trampolines een ideaal instrument om je gedachten te verzetten en je hoofd "leeg te springen" door de vereiste concentratie voor het springen.

Wij adviseren u graag, ook omtrent andere mogelijkheden, zoals trampolines voor revalidatie en aquagym.