Buitensport

Goede Speelprojecten biedt voor jong tot oud een breed scala aan beweegparcoursen aan:

  • Het Vlinderpad voor de allerjongsten (2 tot 6 jaar) is een parcours speciaal ontworpen voor kleuters (en hun ouders/begeleiders) waarbij ze als het ware bij elke hindernis in een verhaaltje mee evolueren van een rupseitje en rups tot een mooie vlinder.
  • In de Kinderjungle voor kinderen van 6 tot 12 jaar leren de kids allerlei behendigheden die uitdagend genoeg zijn maar waar eveneens rekening wordt gehouden met de motorische ontwikkeling en vaardigheden van zowel de jongsten als de oudsten in de basisschoolleeftijd. In dit parcours moeten de kinderen zich trachten voort te bewegen zonder de grond te raken. Dit maatwerkparcours is gerealiseerd voor het sportpark SportinGenk (B). Ter oriëntatie en inspiratie kunt u ook even kijken bij onze kant-en-klare bewegingsparcoursen en coördinatietoestellen.
  • Het Hindernissenparcours is een uitdagende route voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar en bevat allerlei vaardigheidsoefeningen die een beetje weg hebben van een militair oefenparcours.

Een aantal van de elementen uit het hindernissenparcours alsook voor andere gerealiseerde sportparken vindt u hieronder terug. Graag denken wij met u mee voor de realisatie van uw eigen ideeën en maatwerkoplossingen voor het buitensporten.