Interactief

Toen de eerste bioscopen hun deuren openden, ontstond er grote ophef over de (verslavende) gevaren van deze nieuwe vrijetijdsbesteding. Eenzelfde opinie heerst op dit moment over interactief spelen, mogelijk niet geheel onterecht, maar zeker eenzijdig.

De meeste opvoeders gruwelen ervan; een kind die een groot deel van zijn of haar vrije tijd besteedt aan het spelen van computerspelletjes. Gaan ze eindelijk naar buiten, gaan ze opnieuw interactief spelen. We kunnen echter een vergelijking maken met voedsel: van een appel verwacht je andere effecten op je gezondheid dan van een zak chips… hetzelfde geldt voor interactief spelen.

Playzones

Playzones anno 2017 hebben zoveel meer dan schommels, klim/klauterobjecten of glijbanen. Met interactief spelen is een wereld te winnen, ga maar na: de positieve kanten van buitenspelen combineren met de uitdaging van gamen. Waarbij je er wel voor moet zorgen zelf de energie op te wekken!

Trampolines

Wij hebben de kwalitatief, hoogwaardige Eurotramp trampolines uitgerust met licht- en geluidseffecten. Al dansend en springend wek je zelf de energie op waardoor die effecten ontstaan. Hoe harder, sneller en slimmer je reageert hoe meer fun, dynamiek en uitdaging. De ideale combinatie van luxe objecten met de wens om te bewegen.

Offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten.

U kunt een offerte aanvragen door een product toe te voegen aan uw favorietenlijst.

Als u bovenin de pagina op het “hartje” met het cijfertje klikt, volgt de rest vanzelf.

Offerte aanvragen