Sport en beweging

Het is fijn om buiten te bewegen, individueel of in een groep en op een moment dat je zelf kiest. Buitensporten is gezond, omdat je voortdurend in de frisse lucht aan het bewegen bent. Je krijgt meer zuurstof en je bouwt meer weerstand op. Buitensporten geeft veel energie en dat gevoel houdt ook lang aan. En niet onbelangrijk: de groene omgeving motiveert nog eens extra om sportief bezig te blijven. Of het nu bootcamp, calisthenics, freerunning, fitness of trampolinespringen is: beweeg en geniet!

Onze buitensporttoestellen zijn er voor groot en klein en voor individueel gebruik en in groepsverband. De toestellen (in de meeste gevallen gewone speeltoestellen) bieden tal van nieuwe mogelijkheden als sporttoestel. In een solitaire opstelling of een opstelling overeenkomstig de FIT-O-METER. De toestellen worden steeds meer door gemeenten toegepast voor de aanleg van een sportpark.

Natuurlijk we weten al lang dat sporten en in beweging blijven belangrijk is voor je gezondheid. Dus geven we je nog maar eens een paar goede redenen om vandaag nog te beginnen. Buiten sporten is goed voor:

  • je fysieke gesteldheid
  • je mentale gezondheid
  • je emotionele gesteldheid