Glijleuningen

Glijleuningen: de nieuwe manier van glijden!

Wij vinden dat speelplekken vooral fun moeten zijn voor kinderen, maar ze zouden ook mooi moeten zijn om naar te kijken. Dit is precies wat de Silhouette lijn biedt. Volwassenen kunnen zich verwonderen over de kunstzinnige vormgeving, terwijl kinderen plezier hebben in de vele mogelijkheden van gebruik, zoals klimmen en klauteren, duikelen en roetsjen. Voor tieners zijn ze een unieke vertaling van free running en parkour.

De pure schoonheid en de heldere vormen van de roestvrij stalen elementen geven een bijzondere betekenis aan de publieke ruimte. De elementen passen op een vanzelfsprekende wijze in het park of op het plein.

Inrichters van de openbare ruimte kunnen met de Silhouette lijn speelelementen toevoegen met pure vormen, die zich harmonieus verhouden tot de omgeving en boeiende accenten kunnen toeveoegen aan hun ontwerp. Het zijn ook interessante objecten op plekken waar vele mensen voorbijkomen of verblijven. De attributen combineren daarnaast ook goed met de Adrenaline lijn om op te zitten, te spelen of voor workouts.

De glijleuningen zijn uiterst fraai, stabiel en ergonomisch vormgegeven.

Offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten.

U kunt een offerte aanvragen door een product toe te voegen aan uw favorietenlijst.

Als u bovenin de pagina op het “hartje” met het cijfertje klikt, volgt de rest vanzelf.

Offerte aanvragen