Klimaatbestendige speel- en sportplekken

Dit vak evenement vindt plaats in de Expo Houten op 17 en 18 april 2024. Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, bio-diverse stad en leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut. Al enkele jaren speelt Goede Speelprojecten een toonaangevende rol bij ontwerp en realisatie van klimaatbestendige speel- en sportplekken in de openbare ruimte, bij onderwijs & kinderopvang, bij speeltuinen en in de recreatie- en zorgsector. De wetenschap is het erover eens: in de toekomst zullen langdurig droge periodes afgewisseld worden door hevige regenval. Daarom is ontharding een essentieel onderdeel bij de aanleg van klimaatbestendige speel- en sportplekken. Immers, ontharding gaat hitte-eilandeffecten tegen en zorgt voor een betere infiltratie van het regenwater, de luchtkwaliteit en een grotere biodiversiteit.

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel. Daarmee bedoelen wij zowel het milieuvriendelijke aspect als de lange levensduur van onze producten. Niet voor niets beschikken wij als enige leverancier van speel- en sporttoestellen in Nederland en België over de prestigieuze duurzaamheidspaspoorten van NLGreenlabel, voor zowel onze robiniahouten speel- en sporttoestellen als de öcocolor valdempende houtsnipper ondergrond.

U vindt ons op stand 3.154

De beurs is beide dagen geopend van 9:00 - 16:00 uur.

Meer weten over de Nationale Klimaatexpo?