Ruimtenetten

Touw is dynamisch: het reageert op elke beweging. Het vibreert, veert, wipt, pendelt, geeft mee en is gewoonweg heel levendig. Terwijl van andere materialen weinig reactie terugkomt, gaat touw een dialoog aan met de kinderen. Op elke actie volgt een reactie. Hierdoor ontwikkelen kinderen vaardigheden als evenwichtszin, reactievermogen, krachtontwikkeling, beweeglijkheid en behendigheid. De actie kan gepaard gaan met uitdagingen als zo ver mogelijk, zo snel mogelijk, zo hoog mogelijk enz. Zo worden de motorische vaardigheden van kleine kinderen geprikkeld, maar ook voor jonge tieners zijn deze structuren uitdagend.

Onze klimpiramides zijn vervaardigd van polyamide herculestouw in 18 mm diameter. Alle touwmateriaal is van gebreide polyamidekabels met staalkernen van verzinkt staal. De polyamidevezel is d.m.v. inductie aan de staalkern verankerd. Het touwmateriaal is verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen, geel, blauw, beige, zwart, oranje, rood, zilvergrijs, rood en paars.

In ruimtelijke structuren kun je klimmen, kruipen, hangen, wiebelen, balanceren en springen. Maar ook zo maar wat zitten en rondkijken. Het is de plaats van kijken en bekeken worden. Daarnaast fungeren ruimtenetten als landmark.

Offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten.

U kunt een offerte aanvragen door een product toe te voegen aan uw favorietenlijst.

Als u bovenin de pagina op het “hartje” met het cijfertje klikt, volgt de rest vanzelf.

Offerte aanvragen