De Scheppers

Mechelen, België

De kale speelplaats is omgetoverd tot een natuurbeleeftuin, opgedeeld in diverse zones met verschillende speelfuncties. In elke zone is een andere valdempende speelondergrond toegepast om een variatie in beleving, kleur en textuur aan te brengen.

Centraal bij de ingang van de speelplaats is een apenkooi klim- en klauterparcours geplaatst. De boomhut heeft een prominente plaats op de heuvel. in de kleuterzone is een aansprekend Speelkunst speelhuis met glijbaan en een nestschommel geplaatst. Om de bomen heen staan boombanken. Het zand- en waterspeeltoestel functioneert met een zwengelpomp op leidingwater. Met deze pomp boots je het oppompen van grondwater na.

SDK Groenland

Dordrecht, Nederland

“Heerlijk picknicken in onze natuurtuin of snoepen uit eigen moestuin …….”, zomaar enkele mogelijkheden die de uitdagende buitenruimte van SDK Kinderopvang in Dordrecht biedt.
Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs en het liefst in de buitenlucht met om zich heen veel groen. Ontdekken staat voorop bij SDK en het liefst samen ontdekken, dat geeft immers het kind veel zelfvertrouwen. De buitenruimte is dan ook zo ingericht dat het uitdaagt tot die ontdekking, tot exploratie. Speelobjecten en de elementen die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen.

Kinderopvang Zwaluwstraat

Mechelen, België

De kinderkribbe van de Zwaluwstraat in Mechelen was aan vergroening toe, wat leidde tot de realisatie van een vernieuwde groene speelplek in 2018. Deze speelplaats is voorzien van een kruipbuis met heuvel er bovenop, die vol ligt met stapstammen als "brug". Ook is er voorzien in een nieuwe zandbak.

Offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten en diensten.

U kunt een offerte aanvragen door een product toe te voegen aan uw favorietenlijst.

Als u bovenin de pagina op het “hartje” klikt, volgt de rest vanzelf.

Offerte aanvragen