17 van de totaal 17 toestellen

Veerkrachtige trampolines voor de buitenruimte

Dynamiek, fun, uitdaging en oefening

Trampolines horen tot de meest attractieve vrijetijdstoestellen met een hoge aantrekkingskracht voor kinderen, jeugd en zelfs volwassenen. Trampolines zijn niet alleen fun, maar je oefent ook vaardigheden als lichaamsbeheersing, coördinatie en in balans blijven. De lichaamsconditie wordt versterkt en de motorische vaardigheden worden verbeterd.

KidsTramps voor de openbare ruimte
Omdat de meeste trampolines officieel sporttoestellen zijn, dienen ze onder toezicht te worden gebruikt. Toezicht is in de meeste openbare ruimtes niet mogelijk. Daarom heeft marktleider voor wedstrijdtrampolines Eurotramp een trampoline ontwikkeld voor gebruik zonder toezicht en geheel conform de speeltoestellennorm EN 1176 en voorzien van een TÜV certificaat. Omdat het hier niet gaat om sporttoestellen, zijn de springdoeken aangepast aan de behoeftes van kinderen en aan het prestatieniveau van niet ervaren gebruikers.

Levering
De vierkante modellen en de ronde "loops" worden geleverd met een 30 cm hoog inbouwframe, te plaatsen op een gestabiliseerde ondergrond of op beton. De uitgraafdiepte is ca. 65 cm.

De "tracks" worden geleverd met een opbouwframe, afstandhouders en afdekplaten en dienen op 60 cm hoge betonnen hoekprofielen geplaatst te worden. De uitgraafdiepte is ca. 90 cm. De betonelementen zijn niet in de levering inbegrepen. 

De speciale rubberen tegelomranding dekt de frames volledig, mooi en functioneel af.

 

Afmetingen

De KidsTramps zijn standaard verkrijgbaar in de maten XL (2 x 2 m) en ML (1,50 x 1,50 m). De "loops" hebben een ronde uitsparing in het frame, wat het aantal kinderen dat er tegelijkertijd op kan spingen, beperkt, voor nog meer veiligheid.

De langwerpige "tracks" zijn verkrijgbaar in de lengtematen 4 m, 6 m, 8 m en 10 m.

 

icon_acrobat.png  download hier de brochure goede_kidstramps2014.pdf

 

Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2017