11 van de totaal 11 toestellen
KineticWheel
Tech&play
KWP000/KWP001/KWP002/KWP003
Audionetic
Tech&play
APP001
GameNetic
Tech&play
GP72
Music/Storyball
Tech&play
MSP001/MSP002/MSP003/MSP004
AudioZone
Tech&play
AZP002
DJ Post
Tech&play
DJPP001
Connect-IT praatzuil
Tech&play
CNP001
AudioSense
Tech&play
ASR010/ASR011
JumpStone
Tech&play
JSP001
GameWall
Tech&play
GWP001/GWP002/GWP003

Tech&Play interactief gamen en spelen in de buitenruimte

Toen de eerste bioscopen hun deuren openden, ontstond er grote ophef over de (verslavende) gevaren van deze nieuwe vrijetijdsbesteding. Eenzelfde opinie heerst op dit moment over interactief spelen, mogelijk niet geheel onterecht, maar zeker eenzijdig.

De meeste opvoeders gruwelen ervan; een kind die een groot deel van zijn of haar vrije tijd besteedt aan het spelen van computerspelletjes. Gaan ze eindelijk naar buiten, gaan ze opnieuw interactief spelen. We kunnen echter een vergelijking maken met voedsel: van een appel verwacht je andere effecten op je gezondheid dan van een zak chips …… hetzelfde geldt voor interactief spelen.

 

Playzones

Playzones anno 2017 hebben zoveel meer dan schommels, klim/klauterobjecten of glijbanen. Met interactief spelen is een wereld te winnen, ga maar na: de positieve kanten van buitenspelen combineren met de uitdaging van gamen. Waarbij je er wel voor moet zorgen zelf de energie op te wekken!

 

Trampolines

Wij hebben de kwalitatief, hoogwaardige Eurotramp trampolines uitgerust met licht- en geluidseffecten. Al dansend en springend wek je zelf de energie op waardoor die effecten ontstaan. Hoe harder, sneller en slimmer je reageert hoe meer fun, dynamiek en uitdaging. De ideale combinatie van luxe objecten met de wens om te bewegen.

toestel productlijn vrije valhoogte
interactieve kinetica tech&play n.v.t.
tot 60 cm