14 van de totaal 14 toestellen
Surf Spinner
Hightech adrenaline
SS-02-0001
Sky Carver
Hightech adrenaline
SW-05-0001
Blaze
Hightech adrenaline
PS-01-0010
Grind
Hightech adrenaline
PS-01-0020
Twist
Hightech adrenaline
PS-01-0030
Flare
Hightech adrenaline
PS-01-0040
Spin
Hightech adrenaline
PS-01-0050
Flow
Hightech adrenaline
PS-01-0060
Maze
Hightech adrenaline
PS-01-0070
Drift
Hightech adrenaline
PS-01-0080
Buzz
Hightech adrenaline
PS-01-0090
Rush
Hightech adrenaline
PS-01-0100
Pulse
Hightech adrenaline
PS-01-0110
Fury
Hightech adrenaline
PS-01-0120

Adrenaline, uitdagende speeltoestellen

De Adrenaline lijn is een opwindende en dynamische serie speeltoestellen. De aantrekkelijk ogende producten zijn ontwikkeld om samen met vrienden en vriendinnen in te klimmen, hangen, glijden, draaien of gewoon te chillen! Het speelconcept is gebaseerd op het bevorderen van lateraal en adaptief spel zonder regels. Het spel begint op elk punt en gaat alle kanten op.

 

De toestellen zijn speciaal ontwikkeld voor jongeren van 8 tot 16 jaar. Ze zijn voor dynamisch en intensief bewegen, cool en voor show-off.

De serie bestaat uit fraaie hoge constructies, zorgvuldig geconstrueerde netten en gedraaide klimstructuren. En twee bewegende toestellen, te weten een draaiende wip, de Surf Spinner en de Sky Carver (een soort waveboard aan aan schommelstelling).

 

De speeltoestellen in de Adrenaline lijn onderscheiden zich, naast het dynamische ontwerp, door een zeer hoogwaardige materiaaltoepassing en afwerking. Alle stalen componenten, voor zover geen RVS of aluminium, worden in een continu-proces (en binnen 1 bedrijf) gegalvaniseerd en in 2 lagen gepoedercoat en zijn daarmee 20 jaar gegarandeerd corrosievrij. De toplaag van de coating heeft een speciaal spikkeleffect, visueel en tactiel aansprekend. De coating is graffiti-bestendig. Graffiti kan met een speciaal daarvoor ontwikkeld schoonmaakmiddel op basis van citroen, moeiteloos worden verwijderd.

 

De componenten worden d.m.v. gepoedercoate aluminium gietstukken uiterst stabiel aan elkaar gekoppeld. De verbindingsmaterialen zijn van RVS, met een keramische borging.

 

De net- en touwconstructies zijn van 16 mm polyamidetouw met staalkernen. De polyamidevezel is d.m.v. inductie aan de staalkern verankerd. Polyamide is slijtvaster, minder brandgevoelig en heeft een veel grotere tactiele waarde dan andere kunststoffen. Het touwmateriaal van de adrenaline lijn is zilverkleurig.

 

Het gebruikte materiaal is volverzinkt en gepoedercoat staal met 20 jaar garantie op roestvorming. De coatings zijn grafiti-bestendig.

 

Materiaalbeschrijving

  • gegalvaniseerde en gepoedercoate stalen buizen met spikkeleffect
  • gepoedercoate gietaluminium klemmen
  • glijleuningen, enterrekken en boogleuningen van gepolijst RVS
  • touwmateriaal van 16 mm polyamide herculestouw
  • keramisch geborgde RVS verbindingen
  • HDPE klimpanelen

 

icon_acrobat.png  download hier de brochure GOEDE_Adrenaline.pdf
icon_acrobat.png  download hier de brochure GOEDE_Sky Carver.pdf 

icon_acrobat.png  download hier de brochure GOEDE_Surf_Spinner.pdf

1
toestel productlijn vrije valhoogte
bijzondere schommels hightech adrenaline boven 1.50 m
draaiwip
klimstructuren
Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2017