17 van de totaal 17 toestellen
Pomphuis met RVS waterpomp
Robuust robinia
905510500R
Watertappunt RVS
Robuust staal
9055030000
Waterhouder RVS
Robuust staal
9055040000

Waterpompen / watertappunten

U kiest voor veilige, degelijke en gecertificeerde handpompen en watertappunten voor gebruik op het schoolplein en in de openbare ruimte. Onze roestvrij stalen tapkranen zijn functioneel en mooi vormgegeven.

 

Speciaal ontwikkeld voor aansluiting aan het waterleidingnet is er keuze uit een handzwengelpomp van roestvrij staal of van een gietijzer. Beide bootsen het oppompen van grondwater na. Daarnaast kunt u kiezen voor een watertappunt met een drukknop (2 modellen).

Voor plaatsing van een watertapkraan of waterpomp op leidingwater is er het speciaal daarvoor ontwikkelde grondanker of platform met revisieruimte. Het grondanker is met name geschikt voor plaatsing in de verharding t.b.v. eenvoudig onderhoud. Wenst u een tapkraan of waterleidingpomp in een natuurlijke omgeving te plaatsen, is een pompplatform met revisieruimte aan te bevelen.

 

Voor gebruik van grondwater kunt u kiezen uit handzwengelpompen van roestvrij staal of gietijzer. Uw keuze wordt mede bepaald door de soort bron die u laat slaan.

Waterpompen op grondwater kunnen gemonteerd worden op een betonnen sokkel of een eenvoudig platform. 

 

Graag adviseren wij u bij de invulling van uw wensen.

productlijn vrije valhoogte
robuust robinia n.v.t.
robuust staal tot 60 cm
overig tot 1.00 m
tot 1.50 m
boven 1.50 m