14 van de totaal 14 toestellen
Trampoline XL
Kidstramps
231297000

Trampolines

KidsTramps voor de openbare ruimte
Omdat de meeste trampolines officieel sporttoestellen zijn, dienen ze onder toezicht te worden gebruikt. Toezicht is in de meeste openbare ruimtes niet mogelijk. Daarom heeft marktleider voor wedstrijdtrampolines, Eurotramp, een trampoline ontwikkeld voor gebruik zonder toezicht en geheel conform de speeltoestellennorm EN 1176 en voorzien van een TÜV certificaat. Omdat het hier niet gaat om sporttoestellen, zijn de springdoeken aangepast aan de behoeften van kinderen en aan het prestatieniveau van niet ervaren gebruikers.

 

De „Playground“ variant is zeer vandalismebestendig en wordt daarom vooral toegepast op openbaar toegankelijke speelplaatsen. Het springdoek is van een vandalismebestendig bandweefsel met staalinleg. Playground trampolines zijn daarom geschikt voor gebruik met schoenen.

 

De „Kindergarten“ variant met het gele gaasdoek is speciaal geschikt voor kleine kinderen omdat het doek minder weerstand biedt. Het is niet vandalismebestendig en enkel geschikt voor de afgesloten kinderopvang. Op deze modellen dient gesprongen te worden zonder schoenen.

 

De vierkante trampolines en de "loops" worden reeds geheel gemonteerd met ingraafframe geleverd.

De installatie is eenvoudig: de trampolines laat je in hun geheel in het cunet zakken, aansluitend aan het maaiveld.

 

De trampolines zijn standaard verkrijgbaar in de maten XL (2 x 2 m) en ML (1,50 x 1,50 m). De "loops" hebben een ronde uitsparing in het frame, wat het aantal kinderen dat er tegelijkertijd op kan spingen, beperkt, voor nog meer veiligheid.

  

arrow_green_c.jpg  Beleef de Eurotramp Playground trampolines (video)

icon_acrobat.png  download hier de brochure kidstramps.pdf

productlijn vrije valhoogte
kidstramps n.v.t.
tot 60 cm
tot 1.00 m
tot 1.50 m
boven 1.50 m