17 van de totaal 17 toestellen

Veerkrachtige Eurotramp trampolines

Eurotramp KidsTramp trampolines
Dynamiek, fun, uitdaging en oefening
Trampolines horen tot de meest attractieve vrijetijdstoestellen met een hoge aantrekkingskracht voor kinderen, jeugd en volwassenen. Trampolines zijn niet alleen fun, maar je oefent ook vaardigheden als lichaamsbeheersing, coördinatie en in balans blijven. De lichaamsconditie wordt versterkt en de motorische vaardigheden worden verbeterd. Ook blijken trampolines een ideaal instrument om je gedachten te verzetten en je hoofd "leeg te springen" door de vereiste concentratie.

KidsTramp voor de openbare ruimte
Omdat de meeste trampolines officieel sporttoestellen zijn, dienen ze onder toezicht te worden gebruikt. Toezicht is in de meeste openbare ruimtes niet mogelijk. Daarom heeft marktleider voor wedstrijdtrampolines, Eurotramp, een trampoline ontwikkeld voor gebruik zonder toezicht en geheel conform de speeltoestellennorm EN 1176 en voorzien van een TÜV certificaat. Omdat het hier niet gaat om sporttoestellen, zijn de springdoeken aangepast aan de behoeften van kinderen en aan het prestatieniveau van niet ervaren gebruikers.

 

De KidsTramp Playground trampolines van Eurotramp zijn vandalismebestendig en gemaakt van staalversterkt bandweefsel. Ze zijn zeer veilig en volgens de Europese speeltoestellennorm EN 1176 gemaakt en gecertificeerd door TÜV. De vierkante trampolines en de "loops" worden inclusief ingraafframe geleverd. Alle trampolines worden aansluitend aan het maaiveld ingebouwd.

 

De trampolines zijn standaard verkrijgbaar in de maten XL (2 x 2 m) en ML (1,50 x 1,50 m). De "loops" hebben een ronde uitsparing in het frame, wat het aantal kinderen dat er tegelijkertijd op kan spingen, beperkt, voor nog meer veiligheid. Nieuw zijn de trampoline "track" in de lengtematen 4, 6, 8 en 10 m.

 

Er zijn 2 soorten springdoeken:

- een vandalismebestendig bandweefsel met staalinleg

- een gaasdoek voor de afgesloten kinderopvang, speciaal geschikt voor kleine kinderen omdat het minder weerstand biedt

 

arrow_green_c.jpg  Beleef de Eurotramp Playground trampolines (video)

icon_acrobat.png  download hier de brochure kidstramps.pdf

1
toestel productlijn vrije valhoogte
trampoline kidstramps n.v.t.
tot 60 cm
tot 1.00 m
tot 1.50 m
boven 1.50 m
Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2018