9 van de totaal 9 toestellen
Ruimtenet 2 m
Hightech ruimtenetten
Active 2000-S
Ruimtenet 3 m
Hightech ruimtenetten
Active 3000-S
Ruimtenet 4 m
Hightech ruimtenetten
Active 4000-S
Ruimtenet 4 m Active Chill
Hightech ruimtenetten
Active 4000-S Chill
Ruimtenet 5 m
Hightech ruimtenetten
Active 5000-S
Ruimtenet 6 m
Hightech ruimtenetten
Active 6000-S
Ruimtenet 6 m met glijbaan
Hightech ruimtenetten
Active 6000-S
Twin Ruimtenet 4 m
Hightech ruimtenetten
Active 4000-T
Twin Ruimtenet 6 m
Hightech ruimtenetten
Active 6000-T

netstructuren / klimpiramides

Uitdagende ruimtelijke constructies

In onze ruimtenetten, ook wel klimspin, klimpiramide of draadcircus genoemd, kun je klimmen, kruipen, hangen, slingeren, schommelen, wiebelen, balanceren, wippen en springen. Maar ook zo maar wat zitten en rondkijken. Naast de uitdagende actie is het de plaats van kijken en bekeken worden.

 

Hoge speelwaarde

Touwconstructies zijn flexibel en adaptief en beantwoorden daarmee de bewegingen van het kind. Het gebruik van deze toestellen stimuleert specifieke motorische vaardigheden, veelal met gebruik van handen en voeten tegelijk.
In netconstructies worden complexe vormen van beweging een vanzelfsprekende actie. De actie kan gepaard gaan met uitdagingen als zo ver mogelijk, zo snel mogelijk, zo hoog mogelijk, enz. De maaswijdte van de diverse maten ruimtenetten staat in verhouding tot de hoogte. De kleinere piramidenetten zijn al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

 

Kostenbesparend

Door hun lage valhoogte (een eventuele val wordt gebroken door de onderliggende netstructuur) kunnen de piramide ruimtenetten op natuurlijk gras geplaatst worden (kostenbesparend).

 

Fraaie techniek

Onze ruimtenetten zijn vervaardigd van polyamide herculestouw in 18 mm diameter. Alle touwmateriaal is van 6-strengs gebreide polyamidekabels met staalkernen van verzinkt staal. De polyamidevezel is d.m.v. inductie aan de staalkern verankerd. Het touwmateriaal is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen, rood, goud en PAARS !

De mast is van Ø 140 mm rvs met een wanddikte van 3,5 mm. Geperste aluminium verbindingen, op spanning te brengen met draadspanners met een gegarandeerde belasting van 4.400 kg.

 

Download hier de documentatie van de ruimtelijke klimstructuren

 

1
toestel productlijn vrije valhoogte
ruimtenetten hightech ruimtenetten n.v.t.
tot 60 cm
tot 1.00 m
tot 1.50 m
boven 1.50 m
Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2018