12 van de totaal 12 toestellen
Blaze
Hightech adrenaline
PS-01-0010
Grind
Hightech adrenaline
PS-01-0020
Twist
Hightech adrenaline
PS-01-0030
Flare
Hightech adrenaline
PS-01-0040
Spin
Hightech adrenaline
PS-01-0050
Flow
Hightech adrenaline
PS-01-0060
Maze
Hightech adrenaline
PS-01-0070
Drift
Hightech adrenaline
PS-01-0080
Buzz
Hightech adrenaline
PS-01-0090
Rush
Hightech adrenaline
PS-01-0100
Pulse
Hightech adrenaline
PS-01-0110
Fury
Hightech adrenaline
PS-01-0120

Adrenaline klimstructuren

Speciaal voor de jeugd van 6 tot 16 jaar zijn de klimstructuren van de Adrenaline lijn ontwikkeld. De fraaie, hoge constructies zijn voor dynamisch en intensief bewegen, cool en voor show-off. Klimmen, enteren en draaien in deze constructies vergt een hoge mate van kracht.

 

Deze aantrekkelijke, transparant ogende objecten zijn ontwikkeld om vooral samen te klimmen, hangen, roetjsen, draaien of gewoon te chillen! Niets voor niets heet deze lijn Adrenaline.

 

De dynamisch gevormde basiselementen bieden grenzeloos speelvermaak. Netten, klimwanden, draaiende elementen, glijleuningen, enterrekken of b.v. een jacobsladder garanderen in- en ontspanning.

 

De speeltoestellen in de Adrenaline lijn onderscheiden zich, naast het dynamische ontwerp, door een zeer hoogwaardige materiaaltoepassing en afwerking. Alle stalen componenten, voor zover geen RVS of aluminium, worden in een continu-proces (en binnen 1 bedrijf) gegalvaniseerd en in 2 lagen gepoedercoat en zijn daarmee 20 jaar gegarandeerd corrosievrij. De toplaag van de coating heeft een speciaal spikkeleffect, visueel en tactiel aansprekend. De coating is graffiti-bestendig. Graffiti kan met een speciaal daarvoor ontwikkeld schoonmaakmiddel op basis van citroen, moeiteloos worden verwijderd.

 

De componenten worden d.m.v. gepoedercoate aluminium gietstukken uiterst stabiel aan elkaar gekoppeld. De verbindingsmaterialen zijn van RVS, met een keramische borging.

De net- en touwconstructies zijn van 16 mm polyamidetouw met staalkernen. De polyamidevezel is d.m.v. inductie aan de staalkern verankerd. Polyamide is slijtvaster, minder brandgevoelig en heeft een veel grotere tactiele waarde dan andere kunststoffen. Het touwmateriaal van de adrenaline lijn is zilverkleurig.

 

Het gebruikte materiaal is gegalvaniseerd en gepoedercoat staal met 20 jaar garantie op roestvorming. De coatings zijn grafiti-bestendig.

 

Tot de Adrenaline lijn horen ook de Surf Spinner en de Sky Carver

productlijn vrije valhoogte
hightech adrenaline n.v.t.
tot 60 cm
tot 1.00 m
tot 1.50 m
boven 1.50 m