Speeltoestellen bij dagrecreatie

Attractieparken zorgen voor vermaak, actie en spanning met attracties, voorstellingen en sportieve activiteiten. Dierentuinen koppelen vermaak aan educatie en verbinden het publiek met dieren en planten uit de hele wereld. Recreatiegebieden bieden natuur in zijn meest oorspronkelijke vorm als ontspanning en ‘natuurbeleving’.

Verschillende vormen van vrijetijdsbesteding concurreren met elkaar en laten interessante investeringen zien. De algemene verwachting voor dit en het komende jaar is dan ook een stijging aan investeringen van ca. 2,5 tot 3 procent in dit segment. Kwaliteit en oorspronkelijkheid zijn daarbij kernbegrippen. Weten hoe je mensen boeit en vooral vasthoudt. Leisure experience draait om het : wauw-gevoel! Na een festival, dance event, een bezoek aan een zoo of een park terugkijken op een unieke beleving.

Van opdrachtgevers als: Archeon, Avifauna, Keukenhof, Efteling, Geofort, Burger’s Zoo, Staatsbosbeheer en de Provinciale Domeinen: De Averechten, Hofstede, Huizingen, Floriade 2002/2014 enz. mochten wij kwalitatieve en bijzondere projecten realiseren.

Eén dagrecreatiepark uitgelicht   bs_20120719_geofort.jpg

 

Terug naar referenties recreatie algemeen

Archeon
Alphen a/d Rijn
Melkerij 't Peerdsbos
Brasschaat (B)
Warande
Kortrijk (B)
Keukenhof
Lisse
Kameleondorp
Terherne