Speeltoestellen en parkinrichting voor een openbare speelplek

Speeltoestellen en parkinrichting voor een openbare speelplek

Goede levert een uitgebreid programma aan speel- en sporttoestellen voor een brede doelgroep met zowel robinia als hightech materialen. Als specialist in turnkey projecten is Goede Speelprojecten uw partner voor advies, ontwerp en realisatie van sport-, speel- en ontmoetingsplekken. 

Kinderen hebben de openbare ruimte hard nodig: om te spelen, om naar school te gaan, om te fietsen, elkaar te ontmoeten, hun stad te ontdekken en te recreëren. Een kindvriendelijke openbare ruimte biedt kinderen bescherming, bewegingsvrijheid en belevingswaarde. Maar de openbare ruimte heeft op haar beurt kinderen en jongeren even hard nodig. Immers, zij maken van de openbare ruimte een sociale ruimte! 

Al decennialang richt Goede Speelprojecten zich met dynamische, natuurlijke constructies op avontuurlijk spel: beeldend, abstract, transparant en vooral uitdagend! Niet alleen het criterium van kindvriendelijkheid, maar ook dat van duurzaamheid, revitalisering van (vaak heel kindrijke) achterstandswijken en een hoger ambitieniveau voor ruimtelijke kwaliteit zijn belangrijke accenten. 

Referenties buurt- en wijkspeelplaatsen

Referenties parken

 

Publicatie   Het straatbeeld is te masculien.pdf