Valdempende ondergronden

Valdempende ondergronden

Veiligheid en spel hand in hand

In de meeste gevallen is onder een speeltoestel een ondergrond met valdempende eigenschappen vereist. De keuze voor valdempende materialen is afhankelijk van de situatie, het investeringsniveau en de onderhoudscriteria. In principe bepaalt u dus de keuze, mits de ondergrond aan de veiligheidseisen voldoet. Het infoblad veiligheid ondergronden informeert u over de wettelijke bepalingen voor valbeveiliging.

 

Gras is doorgaans een geschikte en veilige valondergrond. In o.a. Nederland en België mag gras toegepast worden tot een vrije valhoogte van 1,50 m zonder dat men de HIC waarde hoeft aan te tonen. Daarnaast kent men ondergronden van los materiaal (zand, grind, houtsnippers, schors) en synthetische onderronden zoals kunstgras, rubberen tegels en EPDM gietvloeren.

Leverancier valondergronden

In combinatie met de aanleg van een speelterrein bieden wij u graag het passende valdempende materiaal aan, met zorg voor de hele coördinatie en afwerking. Daarmee is het veiligheidsniveau onmiddellijk na installatie gewaarborgd.

Informatie aanvraag

Organisatie :
Naam :
Telefoon :
E-mail :

Gewenste informatie :
Laat dit veld leeg: :