Wie is Goede Speelprojecten?

Spelen is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Niets is leuker dan deze passie met anderen te delen.

Al sedert 1999 is Goede Speelprojecten in Nederland en België actief op het gebied van ontwerp en realisatie van ontmoetingsplekken in de buitenruimte. Het realiseren van kwaliteit is méér dan het ‘zomaar’ (her)inrichten. Immers, kwaliteitsvolle, duurzame publieke ruimten faciliteren ontmoeting en sport en spel. In nauwe samenwerking met onze partners in Duitsland en Schotland leveren en plaatsen wij hoogwaardige en veilige speelobjecten voor speeltuinen, schoolpleinen, de recreatiesector en de openbare ruimte. Een succesvolle vertaalslag van ontwerp naar realisatie - dat is het idee!

 

Gezien onze ruime ervaring met maatwerk beschikken wij over gedegen kennis van de vigerende veiligheidsregels. Uiteraard worden alle toestellen vervaardigd en geleverd conform de wettelijke veiligheidseisen. Met ons enthousiast team, productie- en installatiepartners zetten wij al onze kennis en ervaring in om in goed overleg tot optimale en innovatieve oplossingen te komen voor uw speelomgeving(en). Ook kunt u rekenen op gedegen service, verkrijgbaarheid van onderdelen gedurende de hele levensduur van een toestel en garantie tot 20 jaar.

 

Certificaten

Goede Speelprojecten heeft het NL Greenlabel duurzaamheids paspoort ontvangen voor de volgende productlijnen: öcocolor houtsnippers, robuust robinia speeltoestellen en speelkunst speeltoestellen. In april 2016 heeft Goede Speelprojecten het ISO 9001 certificaat, alsook het FSC (COC) certificaat behaald.

Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2017