Wie is Goede Speelprojecten?

Goede Speelprojecten is pionier op het gebied van speelinrichtingen met een natuurlijk karakter. Spelen is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Niets is leuker dan deze passie met anderen te delen. Sedert 1999 leveren en plaatsen wij speeltoestellen gemaakt van duurzaam robiniahout, zorgvuldig gelecteerd en ambachtelijk verwerkt. In de loop der jaren is ons leveringsaanbod verbreed met hoogwaardige hightech toestellen van metaal. Gezien onze ruime ervaring met maatwerk beschikken wij over gedegen kennis van de vigerende veiligheidsregels. Uiteraard worden alle toestellen vervaardigd en geleverd conform de wettelijke veiligheidseisen.

 

Goede Speelprojecten helpt u met het selecteren van de passende toestellen uit het zeer uitgebreide standaard assortiment.

De klantgerichte advisering en individuele productie maakt het mogelijk dat bestaande toestellen aangepast worden aan de specifieke vereisten qua speelfuncties en uitstraling, passend binnen de omgeving en het budget. Daarnaast werken wij op projectbasis specifieke maatwerk toestellen en complete speelomgevingen voor u uit. Uiteraard dragen wij daarbij zorg voor de nodige certificering.

 

Met ons enthousiaste team, productie- en installatiepartners zetten wij al onze kennis en ervaring in om in goed overleg tot optimale en innovatieve oplossingen te komen voor uw speelomgeving(en). Ook kunt u rekenen op gedegen service, verkrijgbaarheid van onderdelen gedurende de hele levensduur van een toestel en garantie tot 20 jaar.

Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2018