Wie is Goede Speelprojecten?

Wie is Goede Speelprojecten?

Het familiebedrijf Goede Speelprojecten (voorheen GOEDE speelsystemen) realiseert uitdagende speelomgevingen in Nederland en België met speeltoestellen van robinia en/of metaal.

 

Alle speeltoestellen worden op bestelling geproduceerd. Kenmerkend is de robuuste uitvoering, technisch verfijnde afwerking en lange levensduur met minimale onderhoudskosten. De toestellen van de Robuust productlijn kunnen ook in staal geleverd worden, met dezelfde standaard van kwaliteit en afwerking. 

 

Naast standaard speeltoestellen ontwerpen en leveren wij maatwerk omgevingen. Als pionier op het gebied van speelinrichtingen gericht op 'natuurlijk en avontuurlijk spelen' beschikken wij over gedegen kennis van de geldende veiligheidsregels, meer specifiek de veiligheidsnorm EN 1176. 

 

Met een team van experts in ontwerp, productie en installatie, realiseren wij unieke speelplekken en zien wij erop toe dat u als beheerder voorzien bent van veilige speeltoestellen die u probleemloos kunt beheren en veilig in stand kunt houden. 

 

Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2018