Certificaten

Veiligheid van speeltoestellen

Als leverancier van speelvoorzieningen voor de openbare ruimte zijn wij wettelijk verplicht om veilige toestellen te leveren. In zijn algemeenheid geldt de Europese norm EN 1176. Landelijk zijn er echter verschillen in de regelgeving. Meer daarover in onze rubriek Veiligheid van speelomgevingen. De meeste van onze speeltoestellen zijn reeds voorzien van een type certificaat. Maatwerktoestellen worden na productie gekeurd en voorzien van een stukscertificaat.

 

Kwaliteit en procesbeheersing

Wij stellen hoge eisen aan onszelf voor wat betreft kwaliteit en kwaliteitsborging. Bijzonder veel aandacht wordt besteed aan de verwerking van zorgvuldig uitgezochte materialen op zowel technisch niveau als qua vormgeving. Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat de administratieve processen vlekkeloos en gestructureerd verlopen. Om aan deze visie kracht bij te zetten, is ons bedrijf sedert 2016 ISO 9001 gecertificeerd.

 

Hout

De houten speeltoestellen welke wij in Nederland en België leveren, zijn gemaakt van robinia (pseudo acacia) hout van Europese oorsprong en derhalve per definitie afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Om tegemoet te komen aan wensen uit de markt, leveren wij ook FSC gekeurd hout en zijn daartoe chain of custody gecertificeerd.

 

Download hier onze Beleidsverklaring kwaliteit en milieu

Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2018