Wie is Goede Speelprojecten?

Wie is Goede Speelprojecten?

Goede Speelprojecten is pionier in de realisatie van avontuurlijk spelen en uitdagende speel- en beleefomgevingen in Nederland en België. Ruim 20 jaar geleden (1 januari 1999) startte Kirsten Goede het bedrijf GOEDE speelsystemen te Zaanstad. Na de verhuizing naar Tilburg heeft het bedrijf zich gevestigd aan de Kraaivenstraat als Goede Speelprojecten B.V.  In 2008 werd Goede Speelprojecten bvba opgericht met maatschappelijke zetel te Antwerpen.

 

Alle speeltoestellen en attributen worden handmatig en vakkundig op bestelling geproduceerd.  Kenmerkend is de robuuste uitvoering, technisch verfijnde afwerking en lange levensduur van de speeltoestellen met minimale onderhoudskosten. Naast standaard ontwerpen en leveren wij maatwerk speeltoestellen.  Als pionier op het gebied van speelinrichtingen gericht op 'natuurlijk en avontuurlijk spelen' beschikken wij over gedegen kennis van de geldende veiligheidsregels, meer specifiek de veiligheidsnorm EN 1176. 

 

Met een team van experts in ontwerp, productie en installatie, realiseren wij unieke speelplekken en zien wij erop toe dat u als beheerder voorzien bent van veilige speeltoestellen die u probleemloos kunt beheren en veilig in stand kunt houden. 

Bekijk hier onze beleidsverklaring