Speeltoestellen en parkinrichting voor een openbare speeltuin

Speeltoestellen en parkinrichting voor een openbare speeltuin

Kinderen en jongeren hebben de openbare ruimte hard nodig: om te spelen, om naar school te gaan, om te fietsen, elkaar te ontmoeten, hun stad te ontdekken en te recreëren. Een kindvriendelijke openbare ruimte biedt kinderen bescherming, bewegingsvrijheid en belevingswaarde. Maar de openbare ruimte heeft op haar beurt kinderen en jongeren even hard nodig. Immers, zij maken van de openbare ruimte een sociale ruimte!
Al decennialang richt Goede Speelprojecten zich met dynamische, natuurlijke constructies op avontuurlijk spel: beeldend, abstract, transparant en vooral uitdagend! Niet alleen het criterium van kindvriendelijkheid, maar ook dat van duurzaamheid, revitalisering van (vaak heel kindrijke) achterstandswijken en een hoger ambitieniveau voor ruimtelijke kwaliteit zijn belangrijke accenten.
Goede biedt gemeenten een uitgebreid programma aan speel- en sporttoestellen & landschapsinrichtingen voor een brede doelgroep. Zowel met het robuust robiniahout als met hightech materialen. Als specialist in turnkey projecten zijn wij partner voor advies, ontwerp en realisatie van sport-, speel- en ontmoetingsplekken. We mogen ons naar gemeenten vooral onderscheiden door ons maatwerkprofiel!

 

Publicatie   Het straatbeeld is te masculien.pdf

 

Referenties buurtspeelplekken

Referenties parken

Copyright Goede Speelprojecten 1999 - 2018